ELSŐ BEJELENTKEZÉS! - Elindult a KEF Tiszta járművek Felület

Tisztelt Intézmények, Tisztelt Érdeklődők!

Örömmel tudatjuk, hogy elindult a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság Tiszta Járművek Felülete (KEF-TJP) amely a Tiszta közúti járművek beszerzésének az alacsony kibocsátású mobilitás támogatása érdekében történő előmozdításáról szóló 397/2022. (X. 20.) Korm. rendelet támogatását biztosítja.

Bízunk abban, hogy a portál révén az Önök munkája is hatékonyabbá, gyorsabbá válik, és elő tudjuk mozdítani a rendeletben megfogalmazott célok közös elérését.

Az új felületre a bejelentkezés 2023.02.20.-án 8 órától lehetséges. A felületre a KEF Központosított Közbeszerzési Portál (KEF-KKP) 2023.02.15-e előtt regisztrált intézményi adminisztrátorok, az ott is használt e-mail címmel tudnak belépni, de az első belépés előtt új jelszót kell megadni (a két felület felhasználói és jelszavai függetlenek egymástól) a Bejelentkezés aloldalon, vagy az alábbi linken található 'Elfelejtett jelszó' szövegre kattintva:

https://tisztajarmu.kozbeszerzes.gov.hu/web/guest/bejelentkezes


Tájékoztatjuk a Tisztelt felhasználóinkat, hogy a felületre való bejelentkezés után a KEF-TJP teljes körű Online kézikönyve elérhető a jobb felső sarokban látható 'kérdőjel' (?) ikonra kattintva.

Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

Publikálás dátuma:
2023.02.13. 14:05
arrow Vissza